Persienner

Disse butikker er meget efterspurgte af folk

Vilkår & Betingelser

På denne side finder du vilkårene og betingelserne for vores side, som stilles til rådighed af det internationale kuponnetværk. I disse generelle vilkår og betingelser angiver vi, under hvilke betingelser vi tilbyder informationen på vores hjemmeside til dig.

Immateriell ejendom

Brug af oplysningerne på denne hjemmeside er gratis, så længe du ikke kopierer, distribuerer eller på anden måde bruger eller misbruger disse oplysninger. Du må kun genbruge oplysningerne på denne hjemmeside i overensstemmelse med reglerne i ufravigelig lov.

Det er ikke tilladt at genbruge tekst, fotomateriale eller andet materiale på denne hjemmeside uden udtrykkelig skriftlig tilladelse. Den intellektuelle ejendomsret ligger hos International Coupon Network eller den retmæssige ejer, hvis et billede er blevet købt.

For priserne på vores hjemmeside bestræber vi os på at afspejle virkeligheden og de påtænkte priser så nøjagtigt som muligt. Fejl, der opstår og kan genkendes som programmerings- eller tastefejl, udgør aldrig en grund til at påstå eller påtage sig en kontrakt eller aftale med.

Det internationale kuponnetværk stræber efter et websted, der er så aktuelt som muligt. Hvis oplysningerne eller indholdet på denne hjemmeside på trods af disse bestræbelser er ufuldstændige eller forkerte, kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette.

Informationen og/eller produkterne på denne hjemmeside tilbydes uden nogen form for garanti og/eller krav på korrekthed. Vi forbeholder os retten til at ændre, fjerne eller genudsende disse materialer uden forudgående varsel. IkZegKorting.nl påtager sig intet ansvar for nogen information indeholdt på websteder, som vi henviser til via hyperlinks.

Ændringer

Hvis disse vilkår og betingelser ændres, vil du finde den seneste version af vores websteds ansvarsfraskrivelse på denne side. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne tekst, kan du kontakte os på [email protected].